Home / Even voorstellen

Even voorstellen, Ik ben Joke Heemeijer. Mijn post-HBO opleiding als hypnotherapeut heb ik bij de Seth te Utrecht afgerond.

Ik ben lid van de N.B.V.H. 06138 (Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten) en lid R.B.C.Z. 911113R (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37140907

Wanneer u een klacht heeft, wendt u zich dan in eerste instantie tot mij / de therapeut. Hopelijk is dat voldoende en kan de klacht naar tevredenheid worden opgelost. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u zich melden bij deze beroepsvereniging (NBVH).

Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg SCAG en val ik onder hun Tuchtrecht. Het klachtrecht zoals beschreven in de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is door de beroepsvereniging (N.B.V.H.) geregeld. In navolging van deze wet ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie van de S.C.A.G..

Het contact met mensen en de mogelijkheden die ik u kan bieden om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen, en/of in balans te houden, is voor mij een goede motivatie om dit werk te doen.

Een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. (Benieuwd of uw zorgverzekering dit dekt?)

De praktijk (90012991) ligt in het nieuwe gedeelte van Slootdorp (Wieringermeer) en is goed bereikbaar.